Wij maken uw moment onvergetelijk

Onze filmverslagen en prijzen


Elke dag weer gaat ieder mens door een breed scala aan emoties. Van blij tot de pest in, van geïrriteerd tot opgelucht, van ontroerd tot bozig, lachen, huilen, schrikken… we krijgen zoveel indrukken te verwerken en hebben daarbij zoveel sterk uiteenlopende gevoelens, dat we ze lang niet allemaal kunnen en willen onthouden. Maar er zijn gelukkig ook gebeurtenissen in ons leven die een diepe en blijvende indruk maken. Denk aan een huwelijk, een geboorte, een jubileum, een huldiging of misschien een communiefeest. Een Bar mitswa, het suikerfeest of een prachtig verzorgd afscheid van een geliefde.

Emoties die bij dergelijke gebeurtenissen los komen, vergeten we nooit meer. Ze blijven heel speciaal. Zo speciaal dat we ze eigenlijk nog wel eens zouden willen ervaren en de hoogtepunten van die dag opnieuw zouden willen beleven. Met onceinlife zorgen we dat dat kan!

Onze ploeg brengt de ervaring mee om van elke bijzondere gebeurtenis een boeiend beeldverslag te maken.

 

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 

Huwelijksceremonie en voorbereiding

Bij deze keuze gaan wij ervan uit dat de ceremonie en de voorbereiding wordt gevolgd en dat hiervan een uniek filmverslag wordt gemaakt onder begeleiding van een prachtige muziek zelf door jullie gekozen.Daarnaast wordt een lange film met de ruwe beelden geleverd.

Elke filmbijdrage is persoonlijk en de prijs is afhankelijk van de gevraagde aanwezigheidsduur. Stuur een berichtje en wij zullen u een offerte op maat aanbieden.

 

Huwelijksceremonie, voorbereiding en viering

Bij deze keuze gaan wij ervan uit dat de ceremonie, voorbereiding en de viering geheel wordt gevolgd tot uiterlijk 24:00 uur. U ontvangt dan 2 unieke filmverslagen: de huwelijksceremonie en de huwelijksviering. Ook wordt een lange film met de ruwe beelden geleverd.

Elke filmbijdrage is persoonlijk en de prijs is afhankelijk van de gevraagde aanwezigheidsduur. Stuur een berichtje en wij zullen u een offerte op maat aanbieden

 

 

Mocht u andere vragen of wensen hebben dan kunt u een mailtje sturen naar info@onceinlife.nl. Wij maken dan een voorstel op maat.

 

Algemeen

Wij behoren tot de eerste groep bedrijven in Nederland die in het bezit zijn van een RPAS Operator Cetificate (ROC) en zijn beide bevoegd RPA piloot en beschouwen bijzondere drone-opnames als onderdeel van de opdracht. Als zogenaamde ROC-houders

hebben wij meer bevoegdheden en dus ook meer mogelijkheden voor bijzondere luchtopnames en luchtfoto's.

De filmverslagen worden compleet geleverd op een usb-stick in een luxe doosje en ook online worden deze unieke filmverslagen beschikbaar gesteld.

 

Referenties


Vince & Nathalie

Vince & Nathalie

Ger & Melany

Ger & Melany

Angela & Stephan

Angela & Stephan