Wij maken uw moment onvergetelijk

Over Onceinlife


Unieke filmverslagen van hoogtepunten in een mensenleven 

Onceinlife wil met haar camera’s emoties vangen

Jan Bont en John van Baarsen, de drijvende krachten achter onceinlife.nl, brengen een schat aan ervaring mee. Het tweetal stond immers ook aan de wieg van Companypower, zeg maar het moederbedrijf van onceinlife. Waar Companypower zich bezig hield en houdt met het vervaardigen van commercials en bedrijfsfilms voor de meest uiteenlopende organisaties en bedrijven, specialiseert onceinlife zich in het in beeld en geluid vastleggen van voor u unieke gebeurtenissen. Daarbij mag u denken aan  huwelijksvoltrekkingen, huwelijksfeesten, een jubileum, eerste communies, een doopplechtigheid, een Bar Mitswa of het Suikerfeest. Maar indien gewenst kan er ook een indringend verslag worden gemaakt van een prachtig verzorgd afscheid van een geliefde.

Jan en John leggen de nadruk op de details, de kleine dingen die een evenement dikwijls zo bijzonder maken. Onceinlife heeft daar het oog voor. En het hart! ,, Ons doel is onvergetelijke films te maken door het feest, de huldiging of plechtigheid zo te documenteren, dat het gevoel en de sfeer van die dag als het ware weer tastbaar worden. Films waar je naar blijft kijken en die telkens weer dezelfde  emoties oproepen als die men had op het moment dat wij de opnamen maakten’’, aldus Jan Bont en John van Baarsen. ,,Het is heel  bijzonder om een bijdrage te kunnen leveren aan de meest bijzondere momenten in iemands leven.  Wij willen die momenten op een indringende manier op film vastleggen. Emoties vangen, zo zou je het mogen noemen.

De afgelopen jaren zijn wij voor particulieren, bedrijven en tv- en filmindustrie intensief bezig geweest met allerlei opdrachten. Films, commercials, bedrijfsreportages, luchtvideo’s, inspecties, geodata. Heel boeiend en geweldig om te doen. Maar wij vinden het nog veel boeiender om met onze camera’s aanwezig te zijn bij uiteenlopende hoogtepunten in een mensenleven. Om van de opnemen vervolgens een filmverslag te maken dat bij onze opdrachtgevers de emoties van die dag weer zal oproepen. Een film dus om nog heel vaak naar te kijken. Een blijvend en hartverwarmend document.

Elke dag weer gaat ieder mens door een breed scala aan emoties. Van blij tot de pest in, van geïrriteerd tot opgelucht, van ontroerd tot bozig, lachen, huilen, schrikken… mensen krijgen zoveel indrukken te verwerken en hebben daarbij zoveel sterk uiteenlopende gevoelens, dat ze lang niet allemaal  onthouden worden.

Maar er zijn ook gebeurtenissen in ons leven die een diepe en blijvende indruk maken. De emoties die bij dergelijke gebeurtenissen los komen, vergeten we nooit meer. Ze blijven heel speciaal. Zo speciaal dat we ze eigenlijk nog wel eens zouden willen ervaren en de hoogtepunten van die dag opnieuw zouden willen beleven. Met onceinlife.nl zorgen we dat dat kan!’’

Onceinlife, de naam zegt het al

De naam van het nieuwe bedrijf, onceinlife,  is er volgens Jan en John een die de lading heel goed dekt. De speciale gebeurtenissen die je doorgaans maar één keer in je leven meemaakt, daar gaat het bij onceinlife om.

De eerste reacties op de activiteiten van onceinlife.nl zijn razend enthousiast. Het nog zo jonge bedrijf heeft al diverse producties afgeleverd en daar tientallen bedankjes voor binnen gekregen.  Trots pikken Jan en John er eentje uit de stapel . ‘Dag Jan en John’, staat er op de kaart, ‘we willen jullie 1000 x bedanken voor de hele mooie video. We hebben het laat besloten en geboekt, maar het is echt een van de mooiste aandenkens aan onze dag. Jullie zijn vakmannen!’ 

,,Mooi toch?’’, zeggen Jan Bont en John van Baarsen bijna tegelijkertijd. ,,Het is niet alleen heel bijzonder om dit soort films voor mensen te maken, maar ook heel bijzonder om dit soort reacties te mogen ontvangen. Een gevoelige snaar raken bij de mensen die ons hebben ingeschakeld …dat is  precies de bedoeling. Daar doen we het voor!’’ 

Referenties


Vince & Nathalie

Vince & Nathalie

Ger & Melany

Ger & Melany

Angela & Stephan

Angela & Stephan