Wij maken uw moment onvergetelijk

Jan Bont


Jan Bont is oprichter en mede-eigenaar van meerdere bedrijven in Nederland. Hij adviseert publieke-en privaatrechtelijke organisaties over de benodigde processen voor grootschalige gebiedsontwikkelingen en is betrokken bij diverse vastgoedontwikkelingen. Daarnaast heeft hij, samen met zijn dochters Sharon en Chantal, in 2011 in Volendam de prachtige lingeriewinkel Secret Feelings opgericht en was adviseur voor zijn dochters toen deze het ‘feel good’ concept van Secret Feelings met succes uitbreidden.  

Wie kiest voor onceinlife, kiest voor een ervaren filmcrew vol creatieve ideeën. Bont vervult een leidinggevende en strategische rol en is al bijna zijn hele leven met camera’s actief en is oprichter van Companypower; een bedrijf dat onder meer commercials en bedrijfsfilms vervaardigt voor de meest uiteenlopende organisaties en bedrijven. Om zich vaker bezig te kunnen houden met het vastleggen van mooie, emotionele momenten in een mensenleven, is Bont samen met Van Baarsen nu onceinlife begonnen.   

Bont is bevoegd RPA piloot waardoor Companypower behoorde tot de eerste groep bedrijven in Nederland die in het bezit waren van een RPAS Operator Certificate (ROC) waardoor met behulp van drones unieke luchtopnames mogelijk zijn.

Bont neemt dus een schat aan ervaringen mee en beheerst alle facetten van het filmen.

Referenties


Vince & Nathalie

Vince & Nathalie

Ger & Melany

Ger & Melany

Angela & Stephan

Angela & Stephan